Verkkotunnukset

Verkkotunnuksen rekisteröinti ja uusiminen puolestasi

Meidän kauttamme voit varata erittäin kilpailukykyisellä hinnalla minkä tahansa päätteen. Olemme Traficomin jälleenmyyjä.
Rekisteröimme ja uusimme verkkotunnukset yrityksen puolesta

Verkkotunnus eli domain on sivujesi nimi ja osoite. Jos sinulla ei vielä ole verkkotunnusta, olet päätynyt oikeaan paikkaan. Meidän kauttamme voit varata erittäin kilpailukykyisellä hinnalla minkä tahansa päätteen. Olemme Traficomin jälleenmyyjä eli myös fi-tunnukset.

Meiltä saat verkkotunnuksen myös ilman muita sopimuksia sekä ilmaiset nimipalvelimet tarvittaessa sekä voimme siirtää verkkotunnuksen nykyiseltä palveluntarjoajalta meille ilman lisäkustannuksia.

Olipa tarpeesi mikä tahansa, me hoidamme sen puolestasi.

  • Verkkotunnuksen rekisteröinti sinun tiedoillasi.
  • Uusimme vuosittain verkkotunnuksen automaattisesti.
  • Ilmaiset nimipalvelimet tarvittaessa (Cloudflare).
  • Sähköpostiasiat kuntoon.
  • Verkkotunnuksien rekisteröinnissä mahdollisimman halvat hinnat sekä mahdollisesti muita rahan arvoisia vinkkejä tulevaisuudelle.

Emme usko määräaikaisiin sopimuksiin vaan verkkotunnus on aina sinun eli voit koska tahansa siirtää verkkotunnuksen meiltä toiselle palveluntarjoajalle tai vaihtaa haluamasi nimipalvelimet siihen.

Hoidamme tarvittaessa myös yrityksesi sähköpostipalvelut kuntoon. Meiltä onnistuvat omalla verkkotunnuksella ilmaiset Gmail tai Outlook sekä maksulliset GSuite tai Office 365. Myös käyttöopastusta.

Riippumatta siitä kuka huolehtii kotisivujen hyvinvoinnista, suosittelemme käyttämään maksutonta Cloudflare-palvelua (mm. nimipalvelut, kotisivujen suojaus, parempi välimuisti), koska sen avulla on mahdollista nopeuttaa huomattavasti kansainvälistä liikennettä sivustolla sekä suojata yrityksen kotisivut paremmin mahdollisilta palvelunestohyökkäyksiltä. Cloudflarella on palvelimia ympäri maailman, joten jos sivustosi käyttää heidän välimuistia vierailija vierailee todellisuudessa lähimmällä serverillä mikä saattaa vähentää huomattavasti latausaikaa.