Urheilu

Monipuolinen ja helposti päivitettävä urheilusaitti

Kotisivut ovat pelivälineesi digikentällä. Hyvin rakennetut ja toimivat kotisivut ovat ilo silmälle sekä maali bisnekseen. Liity mukaan alati kasvavaan joukkoon.
Helppokäyttöinen urheilusaitti seuralle

Liitetäänkö sinunkin seurasi huippujoukkoon?

Elämän ei pidä olla vaikeaa, kallista ja aikaa vievää seuran kotisivuja päivittäessä. Mitäs jos hoitaisimme kaikki matsit joukkuettain automaattisesti ja päivittäisimme vielä tuloksetkin pelien jälkeen? Videot? Tilastot? Check. Haluamme säästää sinun aikaasi tärkeämmälle.

Olemme kehittäneet urheilusaittimme vastaamaan seurojen tarpeita ja kehitämme sitä koko ajan paremmaksi Mestis-seurojemme avulla. Haluamme, että seurojen fanit saavat erittäin hyvän kokemuksen vierailusta sekä seurojen on helppoa päivittää ja lisätä sisältöä. Ominaisuuksia on automatisoitu niin pitkälle kuin mahdollista.

Urheilusaittimme perusominaisuuksiin kuuluvat mm. helposti luotavat uutiset, komeat pelaajaesittelyt, videot YouTubesta, tilastot ja ottelut Tilastokeskukselta, verkko- ja huutokauppa, aitioden esittelyt ja varaukset, kausipaikat sekä paljon muuta seuran elämää helpottavia ominaisuuksia.