Räätälöity kokonaisuus

Kotisivut yritykselle ketterästi ja ammattitaidolla

Ei vain ulkoisesti kaunis ratkaisu vaan toimiva myyntikanava. Sinä unelmoit, me toteutamme.
Kotisivut

Hyvä verkkosivusto on toimiva myyntikanava

Verkkosivuston ei tule olla vain ulkoisesti kaunis vaan informatiivinen ja toimiva myyntikanava. Kerro meille unelmasi ja me teemme siitä totta. Verkkoviidakossa suunnistamisen ei tarvitse olla hankalaa ja aikaa vievää vaan me hoidamme yrityksesi koko verkkonäkyvyyden kerralla kuntoon.

Olipa kyseessä kotisivut tai verkkokauppa yrityksellesi, saat meiltä avaimet käteen-ratkaisun. Lopputulos ei ole pelkkä teknisesti kaunis toteutus vaan viisaasti rakennettu myyntikanava, jonka sisältö ja ulkoasu puhuttelevat asiakkaitasi juuri oikealla tavalla. Mitäs jos luodaan sinun yrityksen näköinen kotisivu?

Kotisivuilla on suuri merkitys tämän päivän digimaailmassa. Kotisivu on alusta, jossa kerrot yrityksesi tarinan ja saat asiakkaasi kiinnostumaan tuotteistasi ja palveluistasi. Se on myyntikanava ja yrityksesi kotipaikka verkossa. Somekanavat voivat tukea myyntiä ja näkyvyyttä, mutta omat kotisivut tiivistää kaiken yhteen paikkaan.

Jokaisessa projektissa panostamme asiakkaan tyytyväisyyteen, joustavaan nopeaan kehitykseen sekä parhaaseen tietoturvaan, skaalautuvuuteen ja käyttönopeuteen. Tämä tarkoittaa sitä, että voit luottaa siihen, että verkkosivusi on aina ajan tasalla ja toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä me tarjoamme?

Olemme rakentaneet satoja verkkosivustoja, verkkokauppoja ja rajapintoja yrityksille lähes 10 vuoden ajan. Erikoisosaamisena ProcessWire ja WordPress-toteutukset sekä erilaiset rajapinnat, kuten esimerkiksi verkkokauppojen maksu- ja ERP-järjestelmien väliset integraatiot.

Kaikki kotisivut ja verkkokaupat toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan, jotta ne sopivat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin ja palvelevat parhaiten juuri sinun asiakkaitasi.

Verkkosivut toteutetaan huomioiden suosituimpien selainten ja eri laitteiden vaatimukset sekä hakukoneoptimoinnin tekniset tarpeet. Verkkosivut skaalaantuvat automaattisesti pöytätietokoneisiin, kannettaviin, tabletteihin ja puhelimiin. Tekninen täydellisyys ei kuitenkaan ole tärkein asia vaan sisältö. Ilman hyvää ja informatiivista uniikkia sisältöä ei verkkosivusto nouse hakutuloksissa vaikka tekninen toteutus on tehty hyvin.

Sisällön päivittäminen ja muu ylläpito on helppoa ja nopeaa. Ylläpitoalue on käyttäjäystävällinen ja tarjoamme myös koulutuksen uuden sivuston päivittämiseen, jotta voit itse päivittää sivustosi sisältöä.

Kotisivut urheiluseuralle

Normaalien kotisivujen ja verkkokauppojen lisäksi olemme jo vuosia kehittäneet urheiluseuroille omaa verkkoalustaa, joka on helppokäyttöinen ylläpitäjille ja kotisivulla vierailevalle. Tarkoituksena on tarjota paras mahdollinen kokemus faneilta faneille huomioiden urheiluseurojen tarpeet ja myyntikanavat sekä tarjota samalla seuran päivittäjille helpomman tavan sisällön päivittämiseen.

Jokainen sisältötyyppi ja kenttä on suunniteltu helppoa päivittämistä ajatellen, jonka lisäksi sisältöä haetaan automaattisesti erilaisten rajapintojen kautta, kuten esim. automaattinen pelien, tilastojen ja videoiden haku.

Urheilualustamme soveltuu kaikenlaisille urheiluseuroille eikä seuran joukkueiden määrä ole ongelma. Syötteiden avulla sivuston sisältöä voidaan käyttää verkkosivustolla, mahdollisissa mobiilisovelluksissa ja Google Shopping-palvelussa.

Lue lisää →

Yhteistyökumppanin valinta

Kun mietit yhteistyökumppania kotisivujesi tekijälle, huomio suunnittelussa, toteutuksessa ja hinnassa, mitä kaikkea todellisuudessa tarvitset:

  1. Tarvitsetko vain teknisen ratkaisun, jonne tuotat itse sisällön?
  2. Mitä analytiikkatyökaluja tarvitaan, jotta asiakkaasi ja sidosryhmäsi löytävät yrityksesi tuotteet ja palvelut?
  3. Mikä on avainsanatutkimus? Erittäin tärkeä sisällön suunnittelun lähtökohta, jossa kotisivujesi kertova teksti optimoidaan niin, että asiakkaasi löytävät hakemillaan sanoilla hakukoneiden kautta juuri sinun yrityksesi.
  4. Onko kotisivujen päivittäminen vaikeaa? Ei ole ja kyllä osaat, kun asiat kerrotaan ja opastetaan ymmärrettävästi sinulle kuten me teemme.
  5. Miten ja mistä hankkia verkkotunnus (domain)? Ei hätää, me hoidamme tarvittaessa kaiken puolestasi, jonka jälkeen verkkotunnuksen hallinta on joko sinun nimipalvelimilla tai meidän lisämaksuttomilla. Me emme veloita ryöstöhintoja verkkotunnuksen vuosimaksuista.
  6. Millaisia ylläpitopalveluita tarvitsen?

Ei huolta, et jää yksin näiden kysymysten kanssa vaan me olemme valmiit auttamaan sinut ylitse haasteiden.

Paiskataanko kättä ja laitetaan hihat heilumaan?