Tuspe Design

Verkkokaupat ja verkkosivut sekä Google-hakukoneoptimointi ammattitaidolla.

040 774 6121, info@tuspe.com
Kemiankatu 11, 33720 Tampere
2745877-5

Verkkosivut yritykselle tai yhdistykselle

Verkkosivut yritykselle tai yhdistykselle

Tuspe on tamperelainen verkkokauppojen ja -sivujen suunnitteluun ja toteutukseen sekä asiantuntevaan Google-hakukoneoptimointiin erikoistunut yritys. Olipa kyseessä pieni tai suuri projekti, tarjoan sinulle räätälöidyn ja toiveittesi mukaisen kokonaisratkaisun nopeasti ja laadukkaasti.

Uusi sivusto tukee kaikkia yleisimpiä laitteita, joten sivustosi näkyy parhaalla mahdollisella tavalla kaikissa päätelaitteissa. Automaattinen optimointi hakukoneille ja toteutan sivustoja myös Googlen suosimalla Accelerated Mobile Pages -tekniikalla. AMP HTML parantaa verkkosivujen toimivuutta mobiilissa, pääasiassa nopeuttamalla sivujen latautumista.

Seuraan uusimpia trendejä maailmalla, jotta asiakkaani voisivat olla alansa edelläkävijöitä ja viestiä nykyaikaisuutta. Tähtään aina tyytyväisiin asiakkaisiin ja pitkiin asiakassuhteisiin ja tarjoan kaikkiin projekteihini 100% tyytyväisyystakuun.

Verkkokaupat/

Verkkokaupat

Tarjoamme kaiken mitä verkkokauppiaana tarvitset ja toteutamme ulkoasun toiveiden mukaan nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kaupan ominaisuudet ovat räätälöity juuri sinun kauppaa ajatellen ja voit myydä tuotteita myös kansainvälisesti, vaikka kymmenellä kielellä ilman lisämaksua. Tarjoamme myös erittäin kattavaa dataa asiakkaiden käyttäytymisestä sekä tuotteiden suosiosta.

Kauppa on optimoitu parhaalla mahdollisella tavalla hakukoneille ja yleisimmille päätelaitteille. Kaikki sivut ovat AMP HTML-mobiilioptimoituja. Maksuvaihtoehtoina pankkipainikkeet ja kortit Checkout.fi- tai Paytrail-palvelun kautta. Lisää vaihtoehtoja tulossa tulevaisuudessa.

Meidän kautta myös rajapinta Lemonsoftin ja verkkokaupan väliin - hallitse tuotteita suoraan toiminnanohjausjärjestelmän avulla.

Dataline Sport

Dataline Sport

Monipuolinen urheilualustamme Dataline Sport soveltuu lajista riippumatta juniori- ja edustusjoukkueille. Käytettävyys ja käyttäjäkokemus verkkosivustolla on erittäin tärkeässä roolissa sekä panostamme erityisesti päivittämisen helppouteen ja selkeyteen. Jokaisella joukkueella voi olla omat päivittäjät rajatuilla oikeuksilla.

Jokaiseen sivustoon on mahdolllisuus saada seuraverkkokauppa. Päivitämme aktiivisesti kaupan ominaisuuksia vastaamaan seurojen tarpeita.

Ota rohkeasti yhteyttä ja toteutetaan sinun seuran näköinen sivusto!

Uusimmat päivitykset